miercuri, 11 februarie 2015

USE IT - Dry Shampoo

Buna!

     Nu am mai scris de mult timp si acum nu stiu cu ce sa incep. Mi-am propus in urma cu o luna sa va impartasesc si voua un secret pe care mult timp am refuzat sa il cred, considerand ca nu o sa aiba niciun efect. Avand un par foarte gras, ce trebuie spalat aproape zilnic, iar timpul nu prea imi permite acest lucru, am zis sa incerc totusi un sampon uscat, despre care tot citisem ca are rezultate miraculoase.
     Am cumparat samponul uscat Klorane cu extract de urzica, de la o farmacie Sensiblu chiar inainte sa plec intr-o calatorie in vacanta. Am avut ceva emotii sa il folosesc pentru ca nu aveam timp sa ma spal daca rezultatul nu era pe masura asteptarilor, insa am ramas placut surprinsa de prospetimea ce o capatase parul meu; parul pare proaspat spalat, toata grasimea este absorbita, are un miros placut si un volum neasteptat.
     Este un  produs perfect pentru calatorii, in special iarna, cand nu poti iesi afara imediat dupa spalare, pentru diminetile cand trebuie sa pleci la lucru dupa o seara petrecuta intr-un bar plin de fum de tigara, iar parul te tradeaza mereu.

     Rezultatul obtinut de mine:


    How to use Klorane Dry Shampoo

3 comentarii:

  1. Acest comentariu a fost eliminat de autor.

    RăspundețiȘtergere
  2. Uite ca pe asta nu-l incercasem! Am unul din Dm momentan, dar o sa-l incerc cu siguranta si pe el! :*

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. mai am si eu inca 2 de la firme diferite, trebuie sa le incerc si pe ele

      Ștergere