sâmbătă, 22 noiembrie 2014

My Fur Bag

Buna!
Daca esti in cautarea unei genti noi, in acest sezon friguros, recomand o geanta de blana, de dimensiuni relativ mici, asemenea unui ghemotoc pufos pe care trebuie sa il ti in mana, eu am vazut una care mi-a placut la Zara (http://www.zara.com/ro/ro/femei/gen%C5%A3i/plic-blan%C4%83-c269200p2186575.html). 

Asta am reusit eu sa creez dupa modelul celei de la Zara, insa la un pret de 3 ori mai mic (dupa modelul reducerilor de Black Friday cu 60% reducere, pe care nu le-am vazut niciunde:)) ):





Poza cu geanta Zara:


luni, 17 noiembrie 2014

Dress up your laptop

Buna!
O noua husa din piele intoarsa imi "imbraca" zi de zi laptopul. 
Zilnic sunt nevoita sa imi iau laptopul cu mine la facultate si am incercat sa inlocuiesc aspectul banal al gentii de laptop clasica, neagra (plus ca nu am gasit una care sa imi placa pe masura laptopului meu), cu o husa simpla, eleganta si usor de confectionat.




Color your bathroom!

Buna!
Azi m-am gandit sa povestesc putin despre "proiectul" meu de decorare a baii. Desi nuantele sunt placute, cremuri variate, intreaga baie era ca un "pergament" pregatit special pentru a fi pictat. Am incercat sa inlocuiesc aerul rece si sa creez din obiectele banale, utile in orice baie, piesele centrale, care iti capteaza atentia din momentul intrarii, creand o atmosfera calda, placuta. Am ales o nuanta vie, calduroasa, care mie imi place foarte mult - verde aprins. Am cumparat vopsea speciala pentru ceramica, si am inceput sa vopsesc sapuniera si paharul pentru periute. Voiam sa obtin un aspect uniform, insa dupa ce am vazut aspectul obtinut dupa primul strat aplicat, am decis sa ramana asa nefinisate. Simplu de facut, efect garantat! :))


miercuri, 12 noiembrie 2014

Fusta jucausa

Buna!

Un model de fusta simplu de realizat, fusta clos se croieste usor si arata bine pe orice tip de material, atat subtire, vaporos, de vara (cum e cazul fustei mele), cat si mai gros, cu anumite texturi, pentru zilele friguroase de iarna (coming soon). 
E o fusta jucausa si tinereasca si se adapteaza usor oricarei tinute. Datorita volumului ei, fusta atrage atentia si devine piesa centrala a tinutei. Mai nou, ea se poarta cu o lungime medie, usor sub genunchi, insa la fel de bogata in volum si culori puternice.




Pentru persoanele care iubesc matematica e destul de usor:



luni, 3 noiembrie 2014

Textures for my laptop

 

Buna! Azi vreau sa vorbesc despre un material cu o textura deosebita, care mi-a captat atentia din momentul in care l-am vazut. L-am gasit intr-un magazin de materiale din Timisoara si mai tarziu am aflat ca tipul acesta de material este semnatura brandului Bottega Veneta.


 Eu am ales sa il folosesc la confectionarea unei huse pentru laptopul meu urias, care nu incapea in nicio geanta pe placul meu. 



Gentile Bottega Veneta au un aspect placut, culori deosebite si un pret pe masura:














duminică, 2 noiembrie 2014

Plicul "roll me up" - DIY

Buna!
Am vazut tot felul de plicuri, dar modelul de care m-am indragostit este cel care se ruleaza, marca Celine. Normal ca la noi inca nu am vazut niciunde si m-am uitat la ele doar in poze.  
Ce este interesant la aceasta propunere minimalista este versatilitatea accesoriului; il poti purta atat in look-urile de zi cu zi, cat si la ocazii deosebite. L-am vazut in toate nuantele si toate marimile si m-am gandit ca trebuie sa incerc si eu.





Este foarte simplu de facut: - se porneste de la un "sac" dreptunghiular si se ruleaza capatul pana la dimensiunea dorita;
- se prinde cu 1 sau 2 capse si gata :D






sâmbătă, 1 noiembrie 2014

A lot of events - just one dress

Buna! 
Cum in ultima perioada am fost obsedata de rochia mea lunga rosie, despre care am mai scris: 20 dresses , am decis sa incerc sa croiesc si eu una identica, dar alta culoare. Am ales un albastru superb si acum chiar am ce purta la evenimente deosebite:D. 

Poti merge la multe evenimente diferite doar cu o singura rochie, pe care o poti purta in multeee moduri, toate elegante si deosebite, in care sigur vei fi admirata.